Trebuie sa va marturisesc: m-am apucat de scris. La aproape doi ani de cind am creat prima documentatie PHP-Nuke in limba romana, ma intorc cu un nou manual. Este vorba despre ghidul complet al PHP-Nuke. L-am structurat sub forma unei carti care sa cuprinda atit aspecte minore (instalare si configurare), cit si aspecte majore ale administrarii sub PHP-Nuke (securitate si proiectare de teme vizuale). Am dedicat citeva capitol noilor tehnologii care ar trebui integrate in Nuke, si pe care le voi parcurge practic pe parcursul celor peste 400 de pagini: AJAX, module video gen YouTube, o lista completa cu erorile (si solutiile aferente) pe care le produce Nuke pe server si nu in ultimul rind, integrarea unor mari forumuri in portalul Nuke (Invision power Board, vBulletin si SM Forums). Pe CD-ul insotitor veti gasi tutoriale video si o biblioteca completa de cod. Despre distributie nu va pot spune mare lucru pina nu finalizez tratativele cu o editura romaneasca (nu ii pot spune numele, dar incepe cu litera T....). Daca ghidul va aparea integral sub coordonarea mea, atunci va fi gratuit.
P.S.: Astept sa-mi spuneti ce ati mai dori ca acest manual sa includa.
Toate cele bune,
Bogdan.
Introducing Hardware Tricks | Sphynx Soft | My Blog