Login or RegisterIndexForumDownloadsContul dumneavoastrăArhivă  
Main Menu   

HomeHome  
    Home
Members  
    Private Messages
    Your Account
    Groups
    Members List
    Profile
Community  
    Surveys
    Supporters
    Search
    Forums
Statistics  
    Statistics
    Top 10
Files & Links  
    Web Links
News  
    News
    Topics
    Submit News
Other  
    Site Map
    Donations
    Downloads
    Mozaks News
    Stories Archive
    Advertising
    Recommend Us
    Feedback
    FAQ
    Docs
    Content
    Work Board
Top Posters   

sphynx 

klausnet 

BlastWood 

phpmatrix 

Grim_Cris 

Link to us   

PHP-Nuke Romania

http://www.php-nuke.ro :: View topic - PHP-Nuke: (fragmente de) documentatii
http://www.php-nuke.ro Forum Index
RegisterSearchForum FAQMembersUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 2
Goto page 1, 2  Next
PHP-Nuke: (fragmente de) documentatii
Author Message
Reply with quote
Post Posted: Sun Jul 15, 2007 12:09 am

Trebuie sa va marturisesc: m-am apucat de scris. La aproape doi ani de cind am creat prima documentatie PHP-Nuke in limba romana, ma intorc cu un nou manual. Este vorba despre ghidul complet al PHP-Nuke. L-am structurat sub forma unei carti care sa cuprinda atit aspecte minore (instalare si configurare), cit si aspecte majore ale administrarii  sub PHP-Nuke (securitate si proiectare de teme vizuale). Am dedicat citeva capitol noilor tehnologii care ar trebui integrate in Nuke, si pe care le voi parcurge practic pe parcursul celor peste 400 de pagini: AJAX, module video gen YouTube, o lista completa cu erorile (si solutiile aferente) pe care le produce Nuke pe server si nu in ultimul rind, integrarea unor mari forumuri in portalul Nuke (Invision power Board, vBulletin si SM Forums). Pe CD-ul insotitor veti gasi tutoriale video si o biblioteca completa de cod. Despre distributie nu va pot spune mare lucru pina nu finalizez tratativele cu o editura romaneasca (nu ii pot spune numele, dar incepe cu litera T....). Daca ghidul va aparea integral sub coordonarea mea, atunci va fi gratuit.

P.S.: Astept sa-mi spuneti ce ati mai dori ca acest manual sa includa.

Toate cele bune,
Bogdan.

Introducing Hardware Tricks | Sphynx Soft | My Blog
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Sponsor
Reply with quote
Post Posted: Sun Jul 15, 2007 3:04 pm

mi se pare o idee foarte buna acest manual.
Ai putea scrie si ceva despre nuke-evolution. Majoritatea persoanelor au inceput sa-l foloseasca pentru ca a evoluat destul de mult fata de php-nuke.sau sa faci o comparatie la fiecare lucru...cand scrii ceva despre php-nuke poti sa spui "in comparatie cu nuke-evolution care..." sau ceva asemanator.sa fie un ghid complet php-nuke si nuke-evolution.
ce parere ai? Very Happy

Grim_Cris va prezinta:
Please login to see this link
Get registered or Log in
|
Get registered or Log in
|
Get registered or Log in
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Reply with quote
Post Posted: Sun Jul 15, 2007 3:09 pm

Am dedicat un capitol "furcilor" php-nuke: PostNuke, Nuke Evolution, MDPro, Dragonfly etc.

Sponsor
Reply with quote
Post Posted: Sun Jul 15, 2007 3:11 pm

perfect!
de-abia astept Very Happy

After Edit: Cu blockul cu top utilizatori cum ramane? mai lucrezi la el? Smile

Grim_Cris va prezinta:
Get registered or Log in
|
Get registered or Log in
|
Get registered or Log in
Reply with quote
Post Posted: Sun Jul 15, 2007 9:43 pm

Blocul ala trebuie adaptat putin, pentru ca Nuke Evolution nu are tabela nuke_users_points. Trebuie sa ma interesez cum functioneaza exact, ca sa il pot implementa ca lumea.

Reply with quote
Post Posted: Mon Jul 16, 2007 1:52 am

In legatura cu block ul copie tabela din baza veche in baza care o ai acuma

In legatura cu manualul ce sa zic e bine dar ar fi si mai bine daca ai scrie cat se poate de detaliat ca sa inteleaga toata lumea
in resc ce sa zic spor la treaba si bafta cu el

Va rugam inchideti fereastra,site prevazut cu aer conditionat !
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
Sponsor
Reply with quote
Post Posted: Mon Jul 16, 2007 5:12 am

Tabelul exista deja in baza de date, dat fiind faptul ca eu am "actualizat" un PHP-Nuke 7.6 la versiunea de Evolution, deci tot ce a fost pe Nuke 7.6 a ramas si pe Evo. In plus, de acolo isi "trage" block-ul informatiile (daca nu era tabela, as fi avut mysql_error() peste tot in bloc). Ideea este ca Evolution nu stie sa socoteasca punctele si sa le adune in baza de date. La asta mai lucrez.

Reply with quote
Post Posted: Tue Jul 24, 2007 12:02 pm

Ma treci pe lista. Vreau si eu!
Cu semnatura autorului, fireste Very Happy

View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply with quote
Post Posted: Tue Jul 24, 2007 6:57 pm

Din partea casei... Cu menttiunile si multumirile pe pagina de garda  Wink

Sponsor
Reply with quote
Post Posted: Sat Aug 18, 2007 11:10 pm

Salut,
Sunt total nou in PHP, SQL, etc.
Caut de imi sparg capul cum sa fac o baza de date pe care sa o pun pe un sever si sa o pot interoga de orinde.
Poate veti spune: Ce prost esti!". Da, dar nu reusesc.
Am dat peste ORICEON - documentatie deosebita, dar "sare" pest instalare-cand de fapt ai trei  programe care trebuiesc legate. E un fel de teorie care nu poti sa o aplici, sau programare la rece" cum i se spunea iniante.
Asa ca am dat si de voi.
Si la voi:
"din phpMyadmin dai si faci...." - dar, fratilor, cum lansez acest phpMyadmin?
E simplu pentru voi, dar pentru muritori............

De ce nu va puneti in postura celui care nu stie chiar nimic despre Php si Sql?

Merci,
Radu

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post Posted: Sat Aug 18, 2007 11:20 pm

Este foarte simplu. Deobicei iti da hostul toate informatiile necesare, mai ales despre phpmyadmin. Insa daca nu ti le-a dat, sau daca folosesti localhost, va trebui sa pui pe langa celelalte fisiere phpmyAdmin pe care il iei de
Get registered or Log in

Daca te mai incurci intreaba-ne.

Reply with quote
Post Posted: Sun Aug 19, 2007 11:10 pm

Quote:
Sunt total nou in PHP, SQL, etc.

De obicei, forumurile noastre ofera suport doar pentru o anumita ramura a aplicatiilor scrise in php/sql, si anume PHP-Nuke. Pentru limbajul PHP/SQL, te rugam sa te adresezi colegilor nostri de la
Get registered or Log in

Quote:
dar, fratilor, cum lansez acest phpMyadmin?

phpMyAdmin este un utilitar scris in PHP care permite lucrul facil (in mod grafic) cu un server MySQL. Acesta este dependent de serviciile MySQL si PHP, ceea ce inseamna ca NU poate rula pe un calculator care nu are instalat asa ceva. Pentru detalii despre phpMyAdmin, consulta documentatia de pe pagina producatorului:
Get registered or Log in

Am scris un tutorial despre instalarea pas cu pas si pregatirea sistemului pentru lucrul cu PHP/SQL. Il atasez acestui mesaj. Il poti descarca si citi, iar daca nu te lamureste pe deplin, deschide un nou topic intr-un forum specializat pe aceasta comunitate.

Tutorial PDF.rar
 Description:
Manual de instalare si configurare php-nuke

Download
 Filename:  Tutorial PDF.rar
 Filesize:  1.9 MB
 Downloaded:  372 Time(s)

Sponsor
Reply with quote
Post Posted: Thu Sep 13, 2007 10:31 pm

Ceea ce faci tu este de admirat, dar cred ca vor exista putini romani care sa studieze materialul. Majoritatea incearca sa fie ajutati de altii prin intrebari-raspunsuri. Motivul ar fiacela ca le este lene sa caute intr-un material asa voluminos.

View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Reply with quote
Post Posted: Tue Sep 18, 2007 3:33 pm

da..dar totusi si mai multi prefera sa invete dintr-o carte inainte sa intrebe. Sau cel putin eu..prefer sa caut prin toate cartile sau pe internet inainte sa intreb pe cineva ceva Very Happy
Cand vrei sa inveti mai multe lucruri despre ceva, bine inteles ca iti iei o carte. Sunt lucruri pe care nu stiai inainte ca le poti face la php-nuke de exemplu. Si n-ai de unde sa stii ca exista. Deci n-ai pe cine sa intrebi Very Happy

Reply with quote
Post Posted: Sun Mar 09, 2008 8:48 pm

am downloadat manualaul asta....dar ma poate ajuta cineva in a-mi spune si cu ce pot sa il citesc....mersi anticipat:D

View user's profile Send private message
Sponsor
Reply to topic Page 1 of 2
Goto page 1, 2  Next
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

Spambot Killer
Site Map

[News Feed] [Forums Feed] [Downloads Feed] [Web Links Feed] [Validate robots.txt]

STATISTICI